Författararkiv: admin

Vårkänslor hos Nowali…

                                                                                                                                                                                        Förutom vitt och naturfärg ligger det härliga pasteller med vårig känsla på vårt lager och väntar på att  få komma ut till kund.

Nosa på hösten…

Nowali har fått en ny och egen identitet. I vårkatalogen började vi att visa Er några av de svenska mönstren som kommer. Var först redan nu i vår, mockasinerna finns hemma och fortsättningen kommer att följa i traditionell urskandinavisk anda.

God fortsättning…

Kung Bore håller hela Sverige i ett stadigt grepp och vinterentusiasterna får sitt lystmäte tillgodosett oavsett var man bor i vårt avlånga land. Vi på Nowali Of Sweden håller på att slutföra arbetet med kollektionen för hösten/vintern 2011. Ni kommer … Läs mer »

Julklappstips

Julhandeln är igång för fullt.Mormor och farmor letar efter den där speciella klappen till sina ljuvliga barnbarn.En härlig skön frotté-mockasin med inspiration från naturens vackra färger är en uppskattad julklapp att ge bort. Fråga i din närmaste barnbutik eller kontakta … Läs mer »

Tack för besöket i vår monter…

Den 14-16 oktober ställde vi ut på Barn & Babymässan i Kista. Responsen var fantastisk och många fick en aha-upplevelse. Vårt renodlade sortiment och den nya looken togs emot väl och vi är glada över att ha satt det nya … Läs mer »

Brev från Nowali of Sweden till återförsäljare av Nowali

From och med Juli 2010 kommer varumärket Nowali att designas, utvecklas, säljas och marknadsföras av Nowali of Sweden AB. Förändringen är ett resultat av arbetet med renodla verksamheten i Cansocks och samtidigt skapa förutsättningar för att utveckla Nowali till ett … Läs mer »