Om oss

Nowali of Sweden är ett familjeägt konfektionsbolag som grundades 2009 i Gällstad, Sverige av David Geisler

Med varumärket Nowali och mer än 60 års samlad branscherfarenhet som grund, är Nowali of Sweden’s idé att designa, utveckla, sälja och marknadsföra livsstilsvarumärken på den globala marknaden

Våra varumärken
Nowali of Sweden marknadsför idag kläder och accessoarer under varumärket Nowali. Varumärkesportföljen skall successivt utvecklas. Dels genom utveckling av egna nya, dels genom förvärv och utveckling av etablerade varumärken.

Marknader
Nowali of Sweden’s kläder och accessoarer finns idag representerade på fyra kontinenter. Lokal försäljning och marknadsföring sker genom fristående agenter och distributörer.

Ansvarfull tillverkning

På Nowali of Sweden anser vi att människor och miljö är lika viktiga som de produkter vi tillverkar.
Nowali of Sweden äger inga egna fabriker men har ett nära samarbete med fabriker i första hand i Sverige och Europa men även i Fjärran Östern.
På Nowali of Sweden är vi övertygade om att de män och kvinnor som gör våra produkter har rätt till anständiga arbetsvillkor. Denna övertygelse är hela tiden vägledande i vårt val av leverantörer. Vi är också angelägna om att de material vi använder i produktionen framställs med så liten miljöpåverkan som möjligt samt inte innehåller kemikalier som innebär en hälsorisk vare sig för tillverkare eller användare.

Vision
Nowali of Sweden’s vision är etablera stolta svenska varumärken på den globala marknaden. Detta skall ske genom att vi förvaltar och utvecklar det renommé som Sverige har i omvärlden i termer av design, funktion, kvalitet och affärsmannaskap.